...:Forum Cros:...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

...:Herkes Bu Foruma Hasta:...

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

!!!!!''erekeğin itirafları''!!!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
by_serseri
Üye
Üye

Erkek

MesajKonu: !!!!!''erekeğin itirafları''!!!!! !!!!!''erekeğin itirafları''!!!!! I_icon_minitimePaz Ağus. 10, 2008 9:18 pm

BİR ERKEĞİN İTİRAFLARI!

Aşağıda okuyacaklarınız genç bir erkeğin karısına ilişkileri üzerine yaptığı itirafların bir özeti. Bazı şeyler eminiz size çok tanıdık gelecek....

1) Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Bu konuyu açıklamak istemiyorum. (Bir erkek bir kadından ne ister sorusunun cevabı niteliğinde!)
2) Aklından ne geçiriyorsun?diye sorduğunda eğer hiçbir şey diyorsam, gerçekten hiçbir düşünmüyorum demektir!
3)Tuvalete girdiğinde banyonun kapısını kapamış olsaydın, daha çok memnun olurdum. Tamam, birbirimize karşı rahat ve samimi davranmamız iyi de bu kadar samimi olmak zorunda mıyız?
4) Ağda mı dedin? Karşı değilim!
5) Arkadaşlarımın önünde her zaman inkâr edeceğim ama sinema kuyruğunda elimi sıkıca tutman çok hoşuma gidiyor.
6) Yalan söylediğinde anlayabiliyorum!
7) Asla penis ve sevimli kelimelerini aynı cümle içinde kullanma. (Sözkonusu olan benim penisim olmasa bile!)
only_you
Süper Moderatör
Süper Moderatör
only_you

MesajKonu: Geri: !!!!!''erekeğin itirafları''!!!!! !!!!!''erekeğin itirafları''!!!!! I_icon_minitimePaz Ağus. 10, 2008 9:19 pm

sağol kardeş emeğine saygı duyuyorum ellerine sağlık
MUCK
TEŞEKKÜRLER
merhabaikigözüm
Süper Moderatör
Süper Moderatör
merhabaikigözüm

Erkek

MesajKonu: Geri: !!!!!''erekeğin itirafları''!!!!! !!!!!''erekeğin itirafları''!!!!! I_icon_minitimePaz Ağus. 10, 2008 9:21 pm

HAH ŞÖYLE...

TEŞEKKÜRLER...
aysesamli
Forum Çılgını
Forum Çılgını
aysesamli

Kadın

MesajKonu: Geri: !!!!!''erekeğin itirafları''!!!!! !!!!!''erekeğin itirafları''!!!!! I_icon_minitimePtsi Ağus. 11, 2008 5:42 pm

cok sacma seyler yazıyorsun yasın kac senin allah askına
zagy23
V.I.P Üye
V.I.P Üye

Erkek

MesajKonu: Geri: !!!!!''erekeğin itirafları''!!!!! !!!!!''erekeğin itirafları''!!!!! I_icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 9:08 pm

kızlar anlayamaz canımmm

!!!!!''erekeğin itirafları''!!!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası